Прес-центр9 вересня 2019, 17:09

Єднаємо Луганщину: продовжується виконання відновлювальних робіт біля зруйнованої частини мосту

Сьогодні, 9 вересня о 7:30 продовжені роботи з розширення дороги від КПВВ «Станиця Луганська» до зруйнованого мосту підрядною організацією ТОВ «Флангер». Тут працюють 20 спеціалістів із залученням двох тракторів, одного катка, чотирьох самоскидів. Триває вибирання ґрунту з правого узбіччя та відразу засипання новим щебенем. На лівому узбіччі дороги закінчено укладання першого шару асфальту для розширення дороги.

Піротехнічний підрозділ ДСНС займався очищенням лівого узбіччя дороги від вибухонебезпечних предметів.

О 9:00 біля зруйнованої частини мосту відбулася зустріч між офіцером СЦКК та представниками СММ ОБСє. Приблизно о 9:30 відбулася зустріч між прорабом ТОВ «Укртрансмост» та представником т.зв. «ЛНР» у присутності СММ ОБСЄ. Вони домовилися, що від сьогодні наша сторона розпочинає очищення майданчика під зруйнованою частиною мосту для проведення підготовчих робіт з будівництва обхідного мосту. Роботи триватимуть щоденно  8:00 до 17:00, у тому числі й в вихідні дні.

Сьогодні робочими ТОВ «Укртрансмост» за допомогою газозварювального обладнання були розрізані пошкоджені металеві конструкції мосту та прибрана деревина з під’їзних шляхів для заїзду техніки під споруду.