Прес-центр28 серпня 2019, 15:08

Єднаємо Луганщину: ремонтні роботи мосту в Станиці Луганській тривають

До місця розбору фортифікаційної споруди у супроводі представника СЦКК доставлений кран, одна вантажівка, 11 осіб інженерної групи ДСНС, чотири піротехнічні підрозділи ДСНС.  

Також до місця прибули чотири працівники лісгоспу, сім осіб від автодорожньої служби та доставлений один автонавантажувач.

У присутності СЦКК та СММ ОБСЄ особовим складом за допомоги наявної  техніки був продовжений розбір конструкцій фортифікаційної споруди.

Працівники лісгоспу зрізують дерева у визначеному місці біля дороги, на тій дільниці, що була обстежена піротехніками. Також частково зрізані повалені дерева для подальшого вивезення у безпечне місце.

Слід зазначити, що розпочате спалювання гілок зупинено через детонацію застряглих в стовбурах дерев куль та сильної вітряної погоди.

Задля вивезення дерев з цієї ділянки, піротехнічним підрозділом ДСНС продовжена робота по розмінуванню ділянки, визначеної під майбутню дорогу.

Наразі обстежено дороги на площі 0,35 га, виявлено дві одиниці вибухонебезпечних предметів. А з початку робіт обстежено 0,9 га дороги, виявлено 61 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Також обстежено лісу на площі 0,033 га, виявлено 113 одиниці вибухонебезпечних предметів. З початку робіт обстежено 0,926 га лісу, виявлено 200 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Після обстеження саперами, під координацією офіцеру СЦКК, інженерна група  ДСНС продовжила  розбирання фортифікаційної споруди. Тут  працювали співробітники автодорожньої служби за допомоги автонавантажувача. Був прибраний пісок та виконані інші допоміжні роботи на дорозі.