Прес-центр30 серпня 2019, 15:08

Єднаємо Луганщину: розглянуто план будівництва обхідного мосту під час виконання відновлювальних робіт

Сьогодні, 30 серпня, відбулась робоча нарада з представниками Групи цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, СЦКК, ГУ ДСНС України в Луганській області, Лисичанського підрозділу Держприкордонслужби України, а також підрядної організації ТОВ «Укртрансмост».

Під час наради обговорено подальший план дій на території, де буде проведено відновлювальні роботи мосту через річку Сіверський Донець.

Також визначалися потреби підрядника у комунальній техніці та будматеріалах.

Крім цього, розглянуто план будівництва обхідного мосту, який буде зведено на час виконання відновлювальних робіт. Вантажопідйомність його складатиме 400 кг на м2.

У супроводі представника СЦКК до місця розбору фортифікаційної  споруди  доставлені кран, вантажівка, автонавантажувач, аварійно-рятувальний автомобіль ДСНС.

Тут працюють 11 осіб інженерної групи ДСНС та п’ять працівників автодорожньої служби. Вони прибирали пісок та сміття від однієї із частин споруди.

Чотири піротехнічні підрозділи ДСНС розміновують ділянку, визначену під майбутню дорогу.

Наразі обстежено дороги на площі 0,20 га, виявлено один вибухонебезпечний предмет. З початку робіт обстежено 1,45 га дороги, виявлено 66 одиниць вибухонебезпечних предметів.