Прес-центр12 жовтня 2019, 17:10

Єднаємо Луганщину: тривають роботи з відновлення зруйнованого мосту біля КПВВ «Станиця Луганська»

Сьогодні, 12 жовтня, до робіт з відновлення зруйнованого мосту, що поблизу КПВВ «Станиця Луганська», було залучено працівників ТОВ «Укртрансміст», підрядної організації ТОВ «Флангер», райавтодору, а також підрозділ ДСНС України.

Так, підрозділ ДСНС здійснив обстеження ділянок місцевості: район робіт біля мосту, лівий бік дороги в районі лісосмуги, будівельного майданчику по обидва боки від мосту.

Представники ТОВ «Укртрансміст» за допомогою спеціальної техніки продовжили демонтаж зруйнованих частин мосту, задіявши бортову газель, автокран, автопідйомник та компресор. Також спеціалісти розпочали відсипку щебневої основи для встановлення залізобетонних плит, що стануть фундаментом для проміжних опор прольоту мосту. Згодом будо розпочато встановлення самих плит.

Працівники ТОВ «Флангер» за допомогою спецтехніки продовжили встановлення розмежувальних стовпчиків для розділення проїжджої частини на дві смуги руху (для пішоходів шириною 4 м, для руху автобуса та іншої техніки – 6 м) у напрямку від зруйнованого мосту до КПВВ.