Прес-центр25 серпня 2016, 09:08

Єдність нації - запорука перемоги України в протистоянні з російським агресором

 

Єдність нації - запорука перемоги України в протистоянні з російським агресором. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в інтерв'ю журналу «Новий час», опублікованому в понеділок.

 

Секретар РНБО України детально проаналізував події новітньої історії України починаючи з лютого 2014 року, зазначивши, що не дивлячись на проблеми і економічну кризу, «ми змогли створити сильні Збройні Сили, Національну гвардію, силові структури, здатні захистити країну» і зупинити просування ворога «зі сходу на захід». «Прийде час, і ми очистимо всі окуповані території», - заявив О. Турчинов.

 

Секретар РНБО України підкреслив, що нині українська армія - одна з найсильніших в Європі. «Наш оборонпром забезпечив Збройні Сили сучасною зброєю, незважаючи на аморальну блокаду поставок в Україну летального озброєння», - сказав він. Разом з тим, Секретар РНБО України заявив, що «загроза, безумовно, залишається, і проблем в секторі безпеки і оборони ще дуже багато».

 

«Запорука наших перемог в протистоянні з сильним і жорстоким ворогом - не тільки в сучасній зброї, в професіоналізмі і героїзмі наших військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нашої нації. Тому гасло Майдану зараз як ніколи актуально - «Поки ми єдині, ми - непереможні!», - заявив О. Турчинов.

 

http://turchynov.com/news/details/yednist-naciyi-zaporuka-peremogi-ukray...