Прес-центр3 жовтня 2019, 11:10

II міжнародний форум «Кібербезпека. Захисти свій бізнес!» відбудеться 16 жовтня в Києві

Форум проводиться за підтримки Ради національної безпеки та оборони України. Організаторами виступили – Торгово-промислова палата України та Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Мета заходу – обговорення поточного стану в сфері кіберзахисту в Україні, ефективних механізмів у цьому напрямі, представлення кроків зі створення Національної екосистеми кібербезпеки.

Учасники заходу обміняються досвідом у напряму ефективної взаємодії бізнес-влада щодо створення Національної екосистеми кібербезпеки, як однієї з основних складових  цифрового перетворення держави, економіки та бізнесу, успішного розвитку країни, напрацюють пропозиції і рекомендації для Президента України, Уряду та Верховної Ради.

Доповідачами стануть понад 30 профільних експертів, працюючих у державних установах та бізнесі в Україні, США, Німеччині, Ізраїлю. Очікується, що у роботі Форуму братимуть участь понад 300 представників центральних та місцевих органів влади, державних підприємств і установ, освітніх закладів, бізнесу з усіх регіонів України та інших країн.

Формат проведення заходу передбачає он-лайн трансляцію за участі дипломатичних місій та торгових представництв ТПП України за кордоном.

У рамках Форуму буде організована спеціалізована виставка «Кібербезпека» за участю державних і приватних компаній.

Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://cybersecurity.ciseventsgroup.com