Прес-центр15 лютого 2018, 14:02

ІІІ етап усеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів визначив переможців

На базі Рубіжанського політехнічного коледжу відбулась остання в поточному році обласна учнівська олімпіада з інформаційних технологій.

Участь у заході взяли 45 учнів 10–11 класів Луганщини.

Обласні учнівські олімпіади проводились з 18 навчальних предметів: математики, фізики, астрономії, хімії, біології, екології, географії, економіки, історії, правознавства, української мови і літератури, російської мови і літератури, англійської, французької, німецької мов, інформатики та інформаційних технологій, трудового навчання.

Загалом, у наймасовіших та найпрестижніших обласних інтелектуальних змаганнях 2018 року взяли участь 823 учні 7–11 класів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти.

Юні інтелектуали продемонстрували глибокі знання і здобули право представляти Луганщину на заключному етапі всеукраїнських змагань у березні 2018 року.

Отже, перші місця на обласних олімпіадах посіли: з астрономії, математики, фізики та економіки – Артур Касимов, учень 11 класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею) та з математики та інформатики – Дарій Івашин, учень 11 класу Рубіжанського ліцею.

Крім цього, переможцями обласних олімпіад стали з математики та фізики Валерій Михайлов, учень 8 класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею, з фізики та хімії – Андрій Крохмаль, учень 10 класу Сєвєродонецького багатопрофільного ліцею, з німецької та англійської мов – Євгенія Шостацька, учениця 11 класу Сєвєродонецького НВК «Спеціалізована школа-колегіум Національного університету «Києво-Могилянська академія» та з біології та історії – Ростислав Морока, учень 8 класу Сватівської ЗОШ № 2.