Прес-центр4 лютого 2020, 17:02

Інформація про рішення постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

3 лютого відбулось засідання постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, стосовно конкурсного відбору.

У ході засідання конкурсної комісії вирішено:

1. За результатами розгляду заяв та доданих до них документів претендентів на зайняття посади начальника Луганського обласного бюро судово-медичної експертизи, та відповідності встановленим комісією вимогам до претендентів:

Кузьменка Олексія Вікторовича, не допустити до участі у конкурсі, у зв’язку із неподанням ним необхідних документів (абз. другий частини першої пункту 31 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 (далі –

Порядок);

Данька Валерія Валентиновича не допустити до участі у конкурсі, у зв’язку із невідповідністю конкурсної пропозиції встановленим до неї вимогам (абз. третій частини першої пункту 31 Порядку);

Хамчича Євгена Анатолійовича допустити до участі у конкурсі (частина друга пункту 31 Порядку);

Стогнієва Юрія Олексійовича не допустити до участі у конкурсі, у зв’язку із неподанням ним необхідних документів (абз. другий частини першої пункту 31 Порядку).

2. Визначено засідання конкурсної комісії із розгляду конкурсних пропозицій, проведення з співбесіди та здійснення відбору переможця конкурсу 07.02.2020 о 9.00 (у приміщенні Луганської обласної державної адміністрації, за адресою: просп. Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк, Луганська область).

3. Скаргу, що надійшла на засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, взяти до відома та надати відповідь згідно з чинним законодавством.

Рішення прийнято одноголосно (9 осіб).