Прес-центр28 серпня 2019, 08:08

Інформація щодо фінансування міст через платформу IFC «TCF Cities»

На адресу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України надійшла пропозиція Керівника Регіонального представництва IFC в Україні, Білорусі та Молдови Джейсон Бретт Пеллмара щодо фінансування об’єктів муніципальної інфраструктури через Платформу IFC «TCF Cities».

IFC має глобальну експертизу та величезний досвід роботи з муніципальними клієнтами. Від співпраці з IFC клієнти отримують вигоди у вигляді ефективного прийняття рішень щодо фінансування та здійснення закупівель для потреб проєктів згідно із вимогами національного законодавства та відповідно до найкращих міжнародних практик.

Передбачена можливість надання довгострокових кредитів без суверенних гарантій під виконання проєктів або пакетів проєктів у муніципальному секторі міст України вартістю від 10 млн доларів США.

Пріоритетними секторами фінансування є водопостачання, очисні споруди, управління твердими побутовими відходами, вуличне освітлення та міський громадський транспорт та інші проєкти в сфері містобудування.

З організаційних питань щодо проєктних пропозицій просимо звертатись до представника в Києві В’ячеслава Гордієнка, спеціалістом з інвестицій в інфраструктуру (vhordiyenko@ifc.org, тел.: +38 093 134 43 01).