Прес-центр24 червня 2017, 11:06

Інформація щодо роботи контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська»

У порівнянні з минулим роком, пасажиропотік через КПВВ «Станиця Луганська» дещо збільшився.

Під час збільшення перетину лінії розмежування прикордонниками збільшено кількість робочих місць з перевірки документів, що дає можливість оформляти до 10 тисяч осіб за добу.

Нагадаємо, що у літній час контрольний пункт працює з 06:00 до 20:00. Значна частина громадян, які перетинають лінію розмежування у напрямку непідконтрольної території , прибуває до КПВВ близько 17:00. У разі одночасного припиненням пропуску громадян, як на підконтрольній так і на непідконтрольною території, існує ризик залишитись в так званій «сірій зоні».

З метою врегулювання зазначеної ситуації, збереження життя і здоров’я громадян, які перетинають лінію розмежування через КПВВ та оптимізації пасажиропотоку на даному напрямку, прийняте наступне рішення:

- о 19.30, виходячи з аналізу та оцінки наявного пасажиропотоку, прикордонники можуть припиняти запуск до КПВВ громадян (в напрямку на вихід з контрольованої території) та у подальшому продовжують до оформлювати осіб, які знаходяться у КПВВ, повідомляє прес-служба Луганського прикордонного загону.

З урахуванням зазначеного, прикордонники звертаються до всіх громадян, поставитись з розумінням до вимушених обмежень, пов’язаних із захистом життя та здоров`я мешканців Луганщини.