Прес-центр18 листопада 2020, 13:11

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю щодо проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Положення про порядок ініціювання, подання, проведення електронного голосування та попереднього відбору проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» в Луганській області»

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації

Департамент економічного розвитку та зовнішньоекономічного розвитку Луганської обласної державної адміністрації.

Назва проєкту акту, винесеного на обговорення

Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Положення про порядок ініціювання, подання, проведення електронного голосування та попереднього відбору проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» в Луганській області».

Проєкт нормативно-правового акта оприлюднений в розділі «Проекти розпоряджень облдержадміністрації та рішень облради» підрубрики «Публічна інформація, що підлягає оприлюдненню» рубрики «Публічна інформація» офіційного вебсайту Луганської обласної державної адміністрації.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія проекту рішення

Громадяни України віком від 18 років, що проживають на території Луганської області, органи місцевого самоврядування Луганської області на території яких реалізується проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету».

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін

Створення умов для ініціювання, подання, проведення електронного голосування та попереднього відбору проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, залучення громадян до участі у розподілі бюджетних коштів, зміцнення матеріальної бази територіальних громад та підвищення рівня довіри громадян до органів влади.

Електронна адреса, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень

Зауваження та  пропозиції  стосовно змісту проєкту нормативно-правового акту подавати до 03 грудня 2020 року в письмовій формі на електронну адресу: budget_loga@ ukr.net.

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення (06452) 2 33 07

Прізвище, ім’я відповідальної особи

Світлана Борис – начальник управління бюджетної політики та стратегічного планування Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської обласної державної адміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на офіційному вебсайті Луганської обласної державної адміністрації у строки, визначені законодавством.