Прес-центр28 квітня 2020, 17:04

Інвестиційний онлайн-форум «TAVRIAN ONLINE HORIZONS»

Сьогодні,  28 квітня, за ініціативи Херсонської обласної державної адміністрації відбувся інвестиційний онлайн-форум «TAVRIAN ONLINE HORIZONS».

Мета – мобілізація знань та досвіду експертів різних держав, підтримка прямих контактів з міжнародними партнерами та бізнес-спільнотою.

Захід такого формату є надзвичайно актуальним та дозволив в умовах нинішніх обмежень залучити максимальну кількість учасників, зокрема представників Верховної Ради України, центральних та місцевих органів виконавчої влади, міжнародних партнерів, бізнес-спільноти тощо.

Від Луганської обласної державної адміністрації в онлайн-форумі взяли участь представники Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму, Департаменту агропромислового розвитку.

Доцільною була доповідь Секретаря Національної інвестиційної Ради України Левана Варшаломідзе щодо питань діяльності Національної інвестиційної Ради України, прогнозів і планів дій.

Слушними пропозиціями щодо антикризових дій для України поділився голова Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха. Не менш важливими були пропозиції, напрацювання інших спікерів з питань державно-приватного партнерства в умовах сьогодення, приватизації в умовах COVID – 19, аграрної та земельної політики, перспектив розвитку туристичної індустрії під час та після відміни карантинного режиму тощо.

Обговорення з міжнародними партнерами перспективи розвитку різних секторів економіки в умовах карантину і після його завершення, отримання досвіду і цінних порад економістів є вкрай необхідними та важливими як для регіонів, так і для країни в цілому.