Прес-центр12 жовтня 2021, 15:10

Істотні зміни у роботі мережі аптек «Фармація Північ» будуть після завершення аудиту та зміни її керівництва

Про це наголосив голова облдержадміністрації під час виїзного прийому громадян для жителів району. Зокрема, жителів хвилює робота аптек, опорних шкіл, будівництва доріг тощо.

Жителька Сватового звернулася до Сергія Гайдая з проханням вплинути на роботу мережі аптек «Фармація Північ», адже там є брак необхідних лікарських засобів, а графік роботи установи недостатній, аби задовольнити потреби містян та жителів навколишніх сіл. Очільник області зазначив, що після ретельної перевірки регіональної мережі аптек, було зафіксовано розтрату коштів з обороту. Він запевнив, що істотні зміни у роботі закладів необхідно чекати після завершення аудиту та зміни керівництва.

Також було звернення з приводу оновлення опорної школи – Сватівського ліцею. Зокрема йшлося про капітальний ремонт, що забезпечив би енергоефективність навчального закладу, а також монтаж їдальні за стандартами HACCP. Було відзначено, що дорога, яка сполучає Маньківку та автодорогу Т-13-07 є у досить поганому стані, що ускладнює довіз учнів шкільним автобусом. Сергій Гайдай відзначив, що для реалізації ремонту навчального закладу, необхідно надати проєктно-кошторисну документацію, а з приводу дороги – можливість ремонту буде розглянуто у 2022 році.