Прес-центр19 травня 2022, 11:05

Із 20 травня до 7 червня необхідно підтвердити участь у Національному мультипредметному тесті

На сьогодні, за інформацією  Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, всі потенційні учасники національного мультипредметного тестування Луганщини повинні були отримати від закладів освіти номер сертифікату та пін-код для входу на Інформаційну сторінку. 

Якщо ви досі не маєте даних для входу на свою Інформаційну сторінку, телефонуйте  на спеціальну "гарячу лінію” регіонального центру: +38 097 283 51 94.

Для участі у НМТ здобувачі повної загальної середньої освіти Луганської області мають обов’язково на своїй Інформаційній сторінці з 20 травня по 7 червня 2022 року підтвердити своє бажання проходити тестування й обрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, в якому (або поблизу з яким) вони планують перебувати в період проведення НМТ.

Випускники, які у визначений період не підтвердять своєї участі в НМТ, не зможуть скласти тестування.

Із 21 червня по 7 липня потрібно буде ще раз обрати назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) учасник  НМТ  планує перебувати в період проведення тестування.

До 12 липня для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Нагадуємо, що основна сесія НМТ відбудеться з 18 липня по 10 серпня. Інформацію про її  результати буде розміщено на Інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня 2022 року.