Прес-центр19 липня 2021, 10:07

Із липня в Сєвєродонецьку працює Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Луганській області

У регіоні розпочало виконання своїх функцій Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Луганській області, створене відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 року № 783 «Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України».

Діяльність структури полягає в реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей.

Важливим завданням новоствореної структури є координація роботи місцевих органів влади, які опікуються питаннями соціального захисту населення, з метою організації належної роботи з надання соціальних послуг.

ГУ НССС у Луганській області розташоване за адресою: місто Сєвєродонецьк, вулиця Богдана Ліщини, будинок № 37-Б. Електронна адреса: info@lg.nssu.gov.ua. Начальник – Олена Бєлікова.

Новини в сфері соціальної політики та повідомлення про діяльність ГУ НССС у Луганській області публікуватимуться у Фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/nssu.lug.gov.ua.