Прес-центр3 листопада 2021, 13:11

Катерина Безгинська обговорила з представниками громад підсумки оздоровлення та відпочинку дітей у поточному році та плани на наступний рік

Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела нараду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Під час заходу обговорено підсумки проведення оздоровлення та відпочинку дітей в умовах карантинних обмежень, питання безпечного перебування дітей в таборах, а також пріоритети в роботі на наступний рік.

Зазначимо, що у поточному році 5081 дитину Луганщини було забезпечено оздоровленням та відпочинком за кошти бюджетів усіх рівнів. Із них 3863 дитини пільгових категорій відвідали Запорізьку, Івано-Франківську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Херсонську області.

У планах на наступний рік – збільшити рівень охоплення дітей оздоровчими послугами та налагодити роботу мережі дитячих позаміських закладів області. Задля цього надані відповідні доручення керівникам райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських рад, військово-цивільних адміністрацій.

На заході були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації з питань соціального захисту населення, освіти і науки, охорони здоров'я, а також органів державного нагляду і контролю, до компетенції яких входять питання оздоровлення та відпочинку дітей. У режимі відеоконференцзв'язку до наради долучились заступники голів райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських рад, керівників військово-цивільних адміністрацій, відповідальні за даний напрямок роботи.