Прес-центр26 cічня 2017, 12:01

Керівництво облдержадміністрації допомагає вирішувати питання жителів населених пунктів на лінії розмежування

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів виїзний прийом громадян в селі Троїцьке Попаснянського району. Також у заході взяли участь заступник голови Попаснянської райдержадміністрації, в.о. голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Валерій Куліков та керівник Троїцької військово-цивільної адміністрації Дмитро Селенко.
Одним із дійових інструментів вивчення та вирішення проблем жителів будь-якого району або населеного пункту, є проведення особистих прийомів громадян за місцем їх проживання.
Під час прийому жителі Троїцького порушили низку найважливіших питань, які їх турбують, зокрема: ремонт Троїцького мосту, розмінування земельних ділянок сільськогосподарського призначення та паїв, що знаходяться в приватному користуванні, призначення/відновлення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, які тимчасово мешкають в населеному пункті, відбудова спортивної зали та харчоблоку Троїцької загальноосвітньої школи, а також розчищення та посипання місцевих доріг.
Очільники району запевнили Юрія Клименка, що для вирішення поставлених питань будуть залучені відповідні фахівці райдержадміністрації і кожне звернення перебуватиме на контролі до остаточного вирішення.