Прес-центр3 вересня 2019, 13:09

Керівники структурних підрозділів Луганської облдержадміністрації та представники громадськості на тренінгу удосконалюють вміння в налагодженні взаємодії

Делегація від Луганщини 3-4 вересня бере участь у регіональному семінарі-тренінгу в Краматорську, який організований для керівників структурних підрозділів Луганської та Донецької облдержадміністрацій й представників інститутів громадянського суспільства.

Мета тренінгу – удосконалення знань, вмінь та навичок учасників у налагодженні взаємодії в процесі формування та реалізації державної, а також регіональної політики.

У рамках заходу його учасники планують обговорити питання щодо алгоритму публічних консультацій, етапи та форми їх проведення, налагодження конструктивного діалогу між органами виконавчої влади та громадськістю.

Захід проводиться у рамках проектів «Удосконалення інституційної спроможності Уряду України та інститутів громадянського суспільства для ефективної співпраці у процесах прийняття рішень», що реалізується Кабінетом Міністрів України та Офісом Координатора проектів ОБСЄ в Україні за ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».