Прес-центр25 лютого 2020, 09:02

Кікбоксери області змагаються за право виступити на світовій першості в США

У Краматорську відбувся відкритий чемпіонат області з кікбоксингу ISKA.

У змаганнях, які стали третім етапом відбору претендентів на участь у чемпіонаті світу 2020 року, взяли участь 150 спортсменів з різних регіонів України.

До складу команди з Луганщини увійшли 19 юнаків і 2 дівчини – учні Школи гун-фу «Дракон і Тигр». Кожен зі спортсменів виступав у двох-трьох змагальних розділах.

За результатами представники нашої області здобули 56 медалей: 29 золотих, 17 срібних і 10 бронзових.

Так, два золота у змаганнях серед дорослих виборов Майстер спорту України Артур Чернов (Сєвєродонецьк). Володарями трьох золотих медалей серед юнаків та юніорів стали: Ростислав Середа (Сєвєродонецьк), Руслан Севостьянов (Сєвєродонецьк), Юрій Пономарьов (Лисичанськ) та Дмитро Сорока (Лисичанськ).

По дві золоті медалі здобули Ілля Косаренко (Сєвєродонецьк), Матвій Шевчун (Сєвєродонецьк), Олег Бурачок (Лисичанськ), Володимир Жосан (Сєвєродонецьк), Владислава Зенькова (Лисичанськ).

По одному золоту у Святослава Буцика (Сєвєродонецьк), Артура Покровського (Сєвєродонецьк), Назара Дорожка (Лисичанськ), Владислава Сичова (Лисичанськ) та Захара Шматченка (Сєвєродонецьк).

Зі срібними медалями повернулися додому Олександр Аністратенко (Сєвєродонецьк),Олександр Лядовський (Лисичанськ), Ірина Ставищенко (Сєвєродонецьк), Станіслав Авраменко (Сєвєродонецьк), Максим Крохмаль (Сєвєродонецьк) та Даниїл Лисенко (Лисичанськ).

Підсумковим етапом відбору стане чемпіонат України з кікбоксингу ISKA, який відбудеться 26-29 березня у Чернігові. Саме після цих змагань буде визначено спортсменів, які поїдуть на світову першість в Сполучені Штати Америки.