Прес-центр7 червня 2017, 16:06

Команда ФК «Кремінна» стала срібним призером Всеукраїнських змагань

2 та 3 червня за ініціативи та підтримки Міжнародного благодійного фонду CARITAS-Україна Української Греко-Католицької Церкви у Києві організовано та проведено Всеукраїнський турнір з вуличного футболу серед дітей віком 13 – 16 років.

Луганщину представляла команда футболістів з Кремінського району. 

Команда ФК «Кремінна» у груповому етапі турніру потрапила до групи з одеситами та запоріжцями. Наші футболісти безперешкодно здолали своїх візаві з рахунком 9:0 і 2:0.

У півфіналі наша команда зустрілася з командою зі Львову та перемогли їх з рахунком 6:0.

У фіналі молодим футболістам з Кремінної протистояла команда з м. Броди, яку наші гравці гідно провели, але перемогти не вдалось. Команда завоювала  друге місце у ІІ Всеукраїнському кубку КАРІТАС-Україна з вуличного футболу!

Срібними призерами Всеукраїнських змагань стали Катя Сереброва, Валерій Маслов, Андрій Андрєєв, Єгор Дикань, Артем Рязанцев, Данило Слєпцов, Владислав Кравченко, Ілля Іманов, Вадим Лисицький та Станіслав Букатарь. Команду готували Сергій Абрамович та Юрій Семиволос.

Наша команда нагороджена командним кубком та футбольним м’ячем з автографами гравців збірної України! Окрім того, в номінації «Кращого захисника» було відзначено Владислава Кравченка.

Представники благодійного фонду та їх партнери потурбувались і про дозвілля учасників. Під час перебування у столиці діти грали у хокей на роликах, брали участь у інтерактивних іграх, переглянули фільм про Пеле, відвідали з екскурсіями головну арену країни – НСК «Олімпійський», музей братів Кличків тощо.