Прес-центр5 липня 2017, 16:07

Команда Луганської області виборола друге місце у змаганнях «Схід і Захід разом!»

Найсильніші спортсмени фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із Донецької, Луганської, Івано-Франківської, Львівської областей, а також команд ЗСУ та господарів визначали кращих у місті Слов'янськ Донецької області.

Змагання відбувалися з шести видів спорту – волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, шашок, шахів, армспорту.

Збірна команда Луганської області була представлена здебільшого спортсменами Кремінського району. Так, Іван Шовкопляс та Богдана Плотнікова здобули перемогу у шашках, Олексій Котляр та Ольга Петрова – у шахах.

Третє місце у змаганнях з настільного тенісу вибороли Оксана та Олександр Лосєви. Також третє місце посіла наша команда з волейболу, у складі Богдана Стоноги, Дмитра Назарька, Євгена Чибіса, Ігоря Казінця, Сергія Кирпи, Валерія Капустіна, Володимира Голуба та тренера-представника Олександра Ворошилова.

У загальному заліку команда Луганської області виборола друге місце, пропустивши вперед лише збірну Донецької області, третє місце посіли спортсмени зі Львівської області.

За видами спорту кращими були: у армспорті, шахах та шашках – Луганщина, у волейболі та гирьовому спорті – Донецька область, у настільному тенісі – Івано-Франківська область.

Вітаємо наших переможців та призерів з вдалим виступом!