Прес-центр4 березня 2019, 15:03

Командування Об'єднаних сил аналізує підсумки діяльності проведення операції

Сьогодні, 4 березня, в Об’єднаному командному пункті під керівництвом Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулося засідання «круглого столу», під час якого детально проаналізовано хід бойової діяльності, підготовки штабів та військових частин, реалізацію гуманітарних проектів, а також виконання всього спектру завдань операції Об’єднаних сил за лютий 2019 року – десятий місяць від початку проведення ООС.

У засіданні взяли участь голови обласних державних адміністрацій, керівники обласних військово-цивільних адміністрацій у Донецькій та Луганській областях, командири оперативно-тактичних угруповань та військових частин, керівники всіх складових сектору безпеки і оборони, що входять до складу Об’єднаних сил.

Командувач та його заступники детально розглянули хід проведення операції Об’єднаних сил та отримані результати за звітний період. У конструктивному діалозі відбувся обмін бойовим досвідом.

Спільною роботою визначені подальші кроки реалізації Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях».

За інформацією ООС