Прес-центр16 квітня 2019, 17:04

Конкурс для журналістів: «Як українські громади навчаються обліковувати та ефективно використовувати земельні ресурси»

Програмою місцевого системного розвитку в межах Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» оголошує Конкурс на найкращий матеріал, який висвітлює питання важливості обліку та ефективного використання земельних ресурсів ОТГ для покращення можливостей власного економічного розвитку.

 Мета конкурсу:

• привернути увагу медіа до важливості висвітлення проблеми належного обліку земельних ресурсів та інформування про шляхи вирішення цієї проблеми;

• висвітлити у ЗМІ питання важливості обліку та ефективного використання земельних ресурсів ОТГ для покращення можливостей власного економічного розвитку на прикладі ОТГ, де така робота проводиться або вже проведена.

Формат та умови участі:

• до участі в конкурсі приймаються журналістські матеріали, які були опубліковані в друкованих та інтернет-виданнях, вийшли на радіо або на телебаченні у період з січня 2018 по травень 2019 року.
• Конкурс проводиться для регіональних і національних ЗМІ.
• Роботи приймаємо до 10 травня 2019 року на електронну пошту local-systems@eef.org.ua (вказати «Конкурс для ЗМІ» у темі повідомлення).

Учасники не обмежені ані у форматі, ані в тематиці. Це може бути відео-, аудіо- чи текстовий матеріал, репортаж, новина, чи інформаційна довідка. Будь-що – те, що, на Вашу думку, може вигідно розповісти аудиторії про важливість та необхідні навички для ефективного використання земельних ресурсів в ОТГ.