Прес-центр16 липня 2018, 13:07

Конкурс грантів «Розбудова та посилення взаємодії громади й поліції»

Українська неприбуткова організація ІСАР «Єднання» запрошує до участі у  конкурс грантів «Розбудова та посилення взаємодії громади й поліції», який фінансується за підтримки Програми відновлення та розбудови миру ПРООН.

Метою конкурсу є посилення особистої та громадської безпеки у Донецькій, Луганській та Житомирській областях через розбудову довіри та посилення взаємодії громади й поліції.

Пріоритети конкурсу:

- Підвищення обізнаності жителів місцевих громад з принципом «Взаємодія громади та поліції на партнерських засадах»;

- Розбудова взаємної довіри між населенням і поліцією;

- Підвищення якості послуг, що надаються поліцією жителям громади;

- Посилення участі поліції в житті місцевих громад;

- Візуалізація роботи поліції (збільшення її видимості в громаді);

- Сприяння залученню поліції до спільного з громадою вирішення проблем та реагування поліції на потреби громади.

Проекти, які отримають фінансування у межах цього конкурсу грантів, повинні розпочатися не раніше 14 серпня 2018 року та завершитися не пізніше 14 листопада 2018 року.

Учасниками конкурсу грантів можуть бути громадські та благодійні організації з усієї України; ініціативні групи мешканців громад Донецької, Луганської та Житомирської областей; територіальні органи поліції Донецької, Луганської та Житомирської областей; виконкоми рад територіальних громад та управління районних державних адміністрацій Донецької, Луганської та Житомирської областей.

Максимальна сума гранту – 65 000 гривень. Грант може покривати до 90% вартості проекту. Решта вартості проекту (як мінімум, 10% від загального бюджету проекту) має забезпечуватись внеском грантоотримувача.

Дедлайн – 29 липня 2018 року.

Детальні умови конкурсу та питання, які складають проектну заявку на отримання гранту можна тут: http://ednannia.ua/images/Call-for-proposals-UNDP-ISAR-Community-policin...