Прес-центр28 листопада 2018, 13:11

Конкурс журналістських матеріалів про освітню та медичну реформи

Громадська організація «Центр «Ейдос» проводить Всеукраїнський конкурс журналістських матеріалів «Медична та освітня реформи: міфи, правда та виклики». Учасниками конкурсу можуть стати представники медіа, які цікавляться темою реформування освітньої та медичної сфер, вивчають виклики цих реформ.

Власні публікації у друкованих або електронних ЗМІ та радіозаписи можна  до 16 грудня 2018 року подавати за посиланням: http://bit.ly/konkurseidos

Переможці конкурсу отримають сертифікати на закупівлю техніки необхідної для журналістської діяльності.

Конкурсна комісія, сформована з представників Програми «U-LEAD з Європою», експертів із медичної та освітньої реформ та співробітників  Центру «Ейдос» обере 10 переможців у таких номінаціях:

  • матеріали про освітню реформу (репортаж, розслідування, фоторепортаж, інтерв’ю, серія публікацій);
  • матеріали про медичну реформу (репортаж, розслідування, фоторепортаж, інтерв’ю, серія публікацій).

Матеріали мають бути підготовлені та оприлюднені у друкованих, радіо та онлайн ЗМІ в період з 1 квітня по 14 грудня 2018 року.

Правила Конкурсу: http://bit.ly/ruleseidos

Конкурс проводиться у рамках проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс ІІ», що здійснюється Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей  на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.