Прес-центр6 червня 2017, 16:06

Конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів продовжено

З метою підготовки якісних проектів регіонального розвитку та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» регіональна комісія оголошує про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році.

Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів: з 06.06.2017 до 30.06.2017.

Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, к. 20, проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк.

Відповідальна особа: в. о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Медведчук Сергій Миколайович.

Час прийому документів: з 8-30 до 17-30 (перерва з 12-30 до 13-15) крім суботи та неділі.

Умови проведення: визначені у Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015
№196 (із змінами) «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та наказі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2015 № 80 (із змінами) «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Вимоги до проекту (програми):

відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, стратегії розвитку Луганської області до 2020 року та Плану заходів з реалізації стратегії розвитку Луганської області на 2017-2018 роки;
інвестиційні програми і проекти впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;
підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад;
для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
календарний план реалізації становить від одного до трьох років;
співфінансування з місцевих бюджетів не менше 10 відсотків;
спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, самостійно забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевого бюджету.

Технічні завдання додатково розміщені на сайті http://dfrr.minregion.gov.ua.

Документи, які необхідно надати:

форму технічного завдання на інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку;
форму інвестиційної програми і проекту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До проектів, які передбачають будівництво, додаються документи:

зведений кошторисний рахунок;
звіт за результатами експертизи проектів будівництва;
нормативний акт (наказ, розпорядження, рішення сесії) про затвердження проектної документації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560);
документи щодо форми власності, категорії складності для об’єктів будівництва та залишкової вартості для всіх проектів.

Документи подаються за підписом керівника заявника за формою та переліку, встановленими Мінрегіоном України, в 3-х примірниках та обов’язково розміщуються на веб-порталі http://dfrr.minregion.gov.ua.

Адреса електронної пошти: budget_loga@ukr.net

Контактний телефон: 066 3665878.