Прес-центр6 липня 2017, 17:07

Конкурсний відбір інвестпроектів, які можуть реалізовуватися за рахунок держфонду регіонального розвитку у 2018, продовжено

6 липня заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

Про підсумки попереднього конкурсного відбору (що може реалізовуватися 2018 році) стосовно міст та районів доповідав в. о. директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергій Медведчук.

Так, на сьогодні за результатами конкурсних відборів подано  185 проектів на загальну суму 1137,60 млн грн, у тому числі, Білокуракінською об’єднаною територіально громадою – 2 проекти на загальну суму 10,2 млн грн, Новопсковською ОТГ – 3 проекта на 14,24 млн грн,  15 проектів щодо розвитку спортивної інфраструктури на загальну суму 67,49 млн грн, 10 проектів з енергоефективності комунальних навчальних та медичних закладів на суму 37,14 млн грн. та інші.

Головним питанням наради було розгляд стану впровадження  проектів розвитку територіальних громад, як створення нового освітнього простору в школах, Центрів надання адміністративних послуг, медичних амбулаторій, Центрів безпеки.

За підсумками обговорення прийнято рішення щодо продовження конкурсного відбору інвестиційних проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2018 році терміном  з           7 липня 2017 року по 31 липня 2017 року.