Прес-центр29 жовтня 2016, 20:10

КПВВ «Станиця Луганська» переходить на «зимовий час»

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" переходить на зимовий період роботи, відповідно до Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення.

Зокрема, 30 та 31 жовтня п.р. пропуск осіб буде здійснюватися в нових часових рамках - з 8.00 до 18.00.
З 1 грудня п.р. час роботи КПВВ «Станиця Луганська» - зменшиться ще на годину – з 8.00 до 17.00.

«Зміна часового режиму, у першу чергу, пов’язана з безпековою складовою. Адже, світла пора доби значно скоротилася, а в темний час підвищуються ризики обстрілу з боку незаконних збройних формувань. Тож, зростають і загрози для життя та здоров’я мирного населення, яке перетинає лінію розмежування», - заявив начальник Луганського прикордонного загону, полковник Євген Андрущенко.

Нагадуємо, 27 жовтня п.р., з метою створення безпечних умов перетину КПВВ «Станиця Луганська», голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військової адміністрації Юрій Гарбуз доручив начальнику Луганського прикордонного загону Євгену Андрущенку та директору Департаменту регіонального розвитку, інфраструктури та туризму ОДА Сергію Шелєсту, вжити заходів щодо оптимізації пасажиропотоку, обмеживши час прибуття транспорту на автостанцію «Станиця Луганська» до 15:30 – у зимовий період, до 16:00 – у осінній та весняний періоди та до 17:30 – у літній.