Прес-центр24 жовтня 2018, 16:10

Кращі здобутки профтехосвіти Луганщини представлені на виставці «Інноватика в сучасній освіті – 2018»

Цими днями у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувається Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та Восьма міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

У програмі передбачено проведення науково-практичних конференцій, «круглів столів», семінарів, презентацій, майстер-класів, конкурсів для учасників.

Луганську область представила делегація, до складу якої увійшли співробітники  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Луганській області та педагоги з 14 закладів освіти, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів з міст Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Щастя, Попасна та Золоте.

Луганчани презентують на виставці інформаційні банери та профорієнтаційну продукцію, макети, вироби навчально-виробничої діяльності, методичні знахідки та новинки.

Крім цього, вони демонструють перукарське мистецтво, візаж, та сучасний одяг, а також проведуть майстер-класи: «Виготовлення виробів на 3D-принтері», «Карвінг», «Вироби з мастики та художнє оформлення кондитерських виробів».

Старший майстер Золотівського професійного ліцею Луганської області Віктор Руденко виступить з доповіддю на науково-практичній конференції «Співпраця закладів професійної (професійно-технічної) освіти з роботодавцями: інноваційні шляхи розвитку соціального партнерства».

Захід триватиме до 25 жовтня.

Організатор виставки – компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.