Прес-центр10 серпня 2017, 12:08

Кремінські діти відпочили в інноваційному англомовному таборі «GoCamp»

Вже другий рік поспіль учні Кремінської школи-гімназії відпочивають в мобільному інноваційному англомовному таборі «GoCamp», що на Київщині.

Цього літа «GoCamp East» базується на території дитячого центру «Дніпро» в Козині, у якому оздоровиться 600 дітей із 24 шкіл Донецької та Луганської областей.

З 17 по 29 липня у таборі перебували 20 учнів Кремінської школи-гімназії на чолі із учителями англійської Ларисою Риковою та Іриною Гарькавець.

Одними із основних партнерів «GoCamp East» стали Посольство Великобританії в Україні та Британська рада в Україні.

Крім інтерактивних занять «Funny English», «Healthy Lifestyle» й живого спілкування із волонтерами, діти взяли участь у різноманітних заходах – квесті «У пошуках сузір’я», конкурсі «Битва космічних хорів», інсценованих казок, «Miss Дніпро», якою стала наша Марія Кладко, «Великій економічній грі», де відзначився Антон Макогон.

Незабутні емоції подарували басейн, канатне містечко, спортивні змагання, фітнес і баскетбол, дискотеки, флешмоби, гала концерти, перегляди фільмів і мультфільмів англійською.

Одна з учасниць проекту, Марія Кладко, поділилась враженнями: «Нам дуже пощастило поспілкуватися із волонтерами, які володіють англійською, із різних країн світу. Ми проводили з ними якомога більше часу, бо розуміли, що це унікальний випадок. Цей табір став для нас кроком до мрії, чимось більшим, ніж просто табір. Я дуже вдячна за таку реалізовану можливість».