Прес-центр20 серпня 2019, 10:08

Кремінські гімназисти знову завітали до Сколівського району на Львівщині

У рамках програми освітніх обмінів між Луганською та Львівською областями учні Кремінської школи-гімназії спільно з Козівським опорним навчальним закладом імені Михайла Гаврилка при Львівському національному університеті імені Івана Франка підготували і реалізували проєкт «Плекаємо загальнолюдські та національні цінності засобами театральної педагогіки в інноваційному освітньому просторі».

Своїм друзям із Заходу театральна студія гімназії «КЛАС» під керівництвом Лідії Щолок показала у народному домі виставу «Театральна подорож від Києва до Диканьки».

У свою чергу, педагогічний колектив Козівського опорного закладу підготував тренінги з розвитку командної взаємодії та захоплюючі квести.

Також гостей Луганщини чекала екскурсія до туристичного комплексу «Плай» і козячої ферми «Дві Катерини».

Вони піднялися канатною дорогою на Захар Беркут, зіграли в пейнтбол, дізналися історію кам’яної фортеці «Тустань», відкрили для себе чарівні Карпати.

Слід зазначити, співпраця між Сходом і Заходом Кремінського та Сколівского районів стала продуктивною після підписання угоди про співробітництво на рівні відповідних державних адміністрації та районних рад.