Прес-центр18 грудня 2019, 15:12

Купуй луганське – підтримуй Луганщину: безалкогольні та алкогольні напої

На сьогодні ТОВ «ЗФМВ «Айдар Плюс» – це компанія з сучасним устаткуванням, системою контролю якості та висококваліфікованими фахівцями. Вона стала лідером у сегменті безалкогольних напоїв, заслужила повагу і довіру клієнтів.

Підприємство почало свою роботу в 1998 році. Виробництво розташоване в місті Старобільськ.

Артезіанська вода, проходячи крізь товщі глибинних порід, піддається природному очищенню та збагачується мінералами. Сучасне устаткування та фільтрувальна система американської фірми «Ametek» зберігає корисні властивості і фізичну структуру води, пропонуючи природну воду в її первозданній чистоті та свіжості нашому споживачу.

Контроль за якістю сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції здійснюється виробничою лабораторією підприємства. Уся продукція проходить необхідну сертифікацію.

ТОВ «Лисичанський пивоварний завод» («ЛИСПИ») засновано в 1972 році для виробництва пива та задовольняє потреби споживачів в слабоалкогольній продукції. Технологія виробництва всіх сортів пива вдосконалена в кращих чеських традиціях. Наразі ТОВ «ЛИСПИ» є одним з підприємств Луганщини, що успішно розвиваються.

Завод використовує новітні технології виробництва пива, випускається понад 15 видів продукції. Вироблене пиво щодня перевіряється на якість, яка безсумнівно задовольняє потреби покупців і відповідає впровадженій системі НАССР.

Маючи достатній промисловий і технологічний потенціал підприємство постійно підвищує ефективність, рентабельність виробництва, нарощує обсяги випуску продукції.

Завод неодноразово приймав участь у Міжнародних конкурсах пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод та отримував почесні дипломи, золоті та срібні медалі за виготовлення високоякісної продукції, нагороджений дипломом переможця на Всеукраїнському конкурсі якості продукції «100 кращих товарів України», «Кращий товаровиробник України», золотою медаллю на конкурсі «Краща продукція, технологія, наукова розробка».

ТОВ «Пінта-Кремінський пивоварений завод» – це сучасне підприємство харчової промисловості, що виробляє та реалізує пиво.

Історія підприємства бере свій початок у 1995 році, з моменту виготовлення першої партії пива. З того часу завод вдосконалював технології, досяг найвищої якості своєї продукції. Підприємство займається виготовленням лише непастеризованого пива з натуральних компонентів та без використання консервантів. Саме тому термін придатності продукції становить не більше 10-15 діб у літній період, та 15-20діб – у зимовий.

Випускаються 2 сорти темного і 5 сортів світлого пива, щільністю від 11 до 16 %. Технологічний процес виробництва пива здійснюється за класичною лагерною технологією, за якої пиво витримується в спеціальних нержавіючих ємностях при низьких температурах в підвалах глибиною понад 8 метрів і дозріває до повної кондиції. Розлив пива здійснюється в кеги, об’ємом 30 і 50 літрів і у однолітрові ПЕТ пляшки.