Прес-центр5 грудня 2019, 12:12

Купуй луганське – підтримуй Луганщину: хлібобулочні підприємства регіону

За останні декілька років Луганщина довела всім, що здатна якісно та продуктивно переорієнтувати економіку в умовах бойових дій. Впродовж п’яти років агропідприємства Луганщини збирали рекордні урожаї зернових.

Приватне підприємство «Старобільський завод продовольчих товарів» ТМ «VIRa» є виробником високоякісних продуктів сільськогосподарського походження, а саме: хліба, хлібобулочних, макаронних виробів тощо. Відмінною особливістю підприємства є те, що все обладнання є сучасним, потужним та енергозберігаючим. Сировина, що надходить на переробку, проходить якісний жорсткий лабораторний контроль. Продукція відповідним чином сертифікована.

Сучасне американське, турецьке обладнання, якісна сировина, розгалужена мережа реалізації, якість, лояльні ціни та відповідальність перед споживачами – все це дозволило підприємству значно розширити асортимент продукції.

З 2013 року хлібзавод перейшов на практично безвідходнийцикл виробництва, всі складові частини сировини переробляються у кормові мікси та іншу технічну сировину.

Неодмінною умовою успіху є імідж торгової марки. Це і неперевершене обслуговування, і грамотна маркетингова політика, і тотальний контроль за якістю продукції.

ТОВ «Сєверодонецький хліб» – це підприємство, що входить до однієї з найбільших українських бізнес-груп у сфері переробки сільськогосподарської продукції і виробництва продуктів харчування – Lauffer Group, яка працює в Україні 14 років.

Підприємство спеціалізується на виробництві хліба та хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання. Зокрема, асортимент включає понад 35 найменувань хлібобулочної продукції та 26 найменувань кондитерських виробів.

Поєднання борошна різних сортів, відсутність штучних домішок і вірність кращим традиціям хлібної справи, хрустка золотава скоринка, виразний смак і аромат продукту – ось що робить хлібобулочну продукцію хлібозаводу впізнаваним брнендом.