Прес-центр3 листопада 2015, 08:11

Луганчанин здобув «бронзу» на Чемпіонаті Світу з легкої атлетики

Світові змагання з легкої атлетики серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату проходили з 15 по 31 жовтня в Катарі.

У Чемпіонаті Світу у складі збірної України взяли участь чотири спортсмени Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»: Микола Жабняк, Володимир Жайворонок, Вікторія Ясевич і Олександр Олексієнко.

Так, у змаганнях з метання диска наш легкоатлет Микола Жабняк завоював бронзову медаль чемпіонату світу з результатом 52.17 метра.
« – Безумовно, медаль на чемпіонаті світу – це позитивний результат для нашої команди. Тепер усі думки у нас про Паралімпійських іграх, які відбудуться наступного літа в Ріо-де-Жанейро. Завдання, як і завжди – привезти нові медалі», – розповів начальник Луганського регіонального центру «Інваспорт» Юрій Кравченко.
У метанні диска Олександр Олексієнко став четвертим, в цій же дисципліні Вікторія Ясевич посіла шосте місце, Володимир Жайворонок у штовханні ядра посів сьоме місце.
Відзначимо, що Микола Жабняк, Володимир Жайворонок, Вікторія Ясевич і Олександр Олексієнко – вихованці Заслуженого тренера України з легкої атлетики, тренера ЛО ДЮСШ для інвалідів Старостіної Рими Федорівни