Прес-центр19 вересня 2020, 14:09

Луганщина долучилась до Всесвітнього дня прибирання

По всій області громадськість та представники органів влади вийшли у паркові зони та улюблені місця відпочинку громадян, щоб допомогти працівникам житлово-комунального господарства навести лад після літнього сезону. Працівники Луганської облдержадміністрації провели толоку на узбережжі озера Чистого у Сєвєродонецьку.

«Маленький принц із казки Антуана де Сент-Екзюпері говорив: "Є таке правило: прокинувся зранку, одягнувся – ретельно прибери свою планету..." Цей афоризм можна продовжити: краще, щоб не смітили. На жаль, у такому чудовому місці дуже багато сміття, пляшок, недопалків. Сьогодні ми зробили свій маленький внесок у його збереження, але це потрібно роботи постійно, а не раз на рік!», - прокоментував подію очільник області Сергій Гайдай, який теж брав участь в акції.

Нагадаємо, сьогодні, 19 вересня о 10:00,  уся Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Головна ідея прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.