Прес-центр21 вересня 2018, 19:09

Луганщина має знову об`єднатися в єдину сім’ю, – Геннадій Іваненко привітав рубіжан із Днем сім’ї

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко привітав жителів міста Рубіжне із традиційним святом – Днем сім’ї, яке відбулось у міському Палаці культури.

«Родина завжди була і залишається осередком духовних і культурних традицій української нації. Сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. На жаль, російська гібридна агресія розділила багато родин, але ми повинні бути згуртованими та непохитними, аби дати гідну відсіч ворогу. Луганщина має знову об`єднатися в єдину сім’ю», – звернувся він до учасників заходу.

Керівники області та міста в урочистій обстановці привітали подружжя рубіжан, які відсвяткували золоті та смарагдові ювілеї спільного життя, а також майбутні сім’ї. Відзначили нагородами Луганської облдержадміністрації та виконавчого комітету Рубіжанської міської ради найкращих представників територіальної громади міста.

Традиційно в рамках святкових заходів відбулись виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Місто майстрів - 2018», ретро – фото «Сторінки рідного міста», виставка господарчого приладдя «Реманенту ряд – господарству лад»,  ярмарок національних страв, свято квітів «Selfie FLEUR Star», показові виступи федерації Луганської області по сучасному п’ятиборству «Лазер – Ран», а завершились урочистості концертною програмою «Сім’я – це те, що з тобою назавжди».