Прес-центр22 вересня 2016, 16:09

Луганщина на 90 % готова до опалювального сезону

Луганщина  на  90%  готова до опалювального сезону

20 вересня відбулось засідання Обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та сталого проходження опалювалювального сезону. Захід пройшов під головуванням директора Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, заступника голови штабу Віталія Сурая, за участі голів міських рад, райдержадміністрацій та представників комунальних підприємств енерго- та теплопостачання.

Під час засідання Віталій Сурай зазначив, що у рамках підготовки до опалювального сезону виконано ремонт та проведено комплексну перевірку більше 90% систем водозабезпечення,  теплопостачання та  об’єктів житлового фонду регіону.

Головам міських рад та районних державних адміністрацій було доручено взяти під особистий контроль завершення підготовки до опалювального сезону та інформування Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації про розрахунки щодо погашення заборгованості із різниці у тарифах підприємств теплопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства станом на 1 січня 2016 року.

У свою чергу, комунальні підприємства енерго- та теплопостачання до початку опалювального сезону повинні провести перевірки власного обладнання у населених пунктах Луганщини.