Прес-центр28 травня 2022, 10:05

Луганщина отримала ще один автомобіль швидкої допомоги, колектив наших медиків відзначено Почесною грамотою Кабміну

Це – високопрохідний автомобіль швидкої медичної допомоги  «Toyota Land Cruiser».

Його розподілено комунальному некомерційному підприємству «Луганський регіональний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Ключі від автомобілю медикам Луганщини передав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Він також вручив державні нагороди працівникам Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Вони продовжували виконувати роботу й рятувати людей під російськими обстрілами й бомбардуваннями в найгарячіших точках Луганської, Київської, Донецької, Запорізької областей.

Зокрема, Почесною грамотою Кабінету Міністрів України відзначено колектив центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Луганщини.

Державні нагороди від Президента України Володимира Зеленського він також передав чотирьом працівникам служби «швидкої» допомоги Луганщини: http://loga.gov.ua/oda/press/news/likari_shvidkoyi_dopomogi_luganshchini...

«Екстрена медицина — це особливі люди, які ніколи ні перед чим не зупиняються, і для яких швидкість порятунку життя — це і ціль, і мета. Ми докладемо усіх зусиль, щоб і зараз, і після нашої спільної перемоги вони залишалися героями, не ризикуючи власним життям. В новій Україні майбутнього і оновленій системі охорони здоров’я, серцем якої назавжди залишиться екстрена медична допомога», — зазначив Прем’єр-міністр.

Автомобілі, розподілені між областями, отримані від ВООЗ та Уряду Великої Британії.