Прес-центр2 жовтня 2019, 10:10

Луганщина представлена на Міжнародному туристичному салоні «Україна» – UITM’2019

Сьогодні, 2 жовтня, в Києві відбулося відкриття 26-го Міжнародного туристичного салону «Україна» – UITM’2019.

Туристичний потенціал Луганської області після значної перерви представлений на виставці за ініціативи Департаменту економічного розвитку, зовнішньоекономічної діяльності та туризму облдержадміністрації при підтримці Програми відновлення та розбудови миру ООН в Україні.

Представники Департаменту, ГО «Туристична асоціація Луганської області», суб’єкти господарської діяльності, а також сфери туризму Біловодського, Сватівського та Старобільського районів беруть участь у заході зі своїми туристичним пропозиціями.

Під час відкриття зазначено, що участь Луганщини в одній із найбільших туристичних подій сезону є важливим чинником формування позитивного іміджу області як безпечної території для подорожей, можливістю представлення туристичного потенціалу, налагодження співпраці з регіонами України, суб’єктами господарювання тощо.

Для суб’єктів малого та середнього бізнесу області цей захід є ефективним інструментом просування своєї продукції (послуг), майданчиком для спілкування, вивчення нових напрямків у туризмі та побудови бізнес зв’язків, адже основний напрямок виставки це – бізнес для бізнесу.

Цього року в UITM була запланована участь понад 150 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв 25 країн світу.

Організаторами заходу, який триватиме протягом трьох днів, є виставкова компанія «Прем’єр Експо» (Україна) та ITE Group Plc. (Великобританія).