Прес-центр5 травня 2017, 17:05

Луганщина шанує ветеранів

Сьогодні, 5 травня, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик взяла участь в урочистих заходах, присвячених 30-й річниці створення Сєвєродонецької міської організації ветеранів.

Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза вона побажала ветеранам родинної злагоди, бадьорості духу та запевнила, що держава зробить  усе можливе для забезпечення їх гідного життя.

Члени Сєвєродонецької міської організації ветеранів, Тамара Дікань, Сергій Дядик та Валерій Прокудін, були нагороджені Листами подяки обласної державної адміністрації.

Цього ж дня Ольга Лішик завітала до нашого славетного земляка, учасника Великої Вітчизняної війни Юрія Бригидера, який проживає у місті Рубіжному, щоб поздоровити його з 90-річчя від дня народження.

Вітаючи з ювілеєм й 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вона побажала нашому ветерану міцного здоров’я, благополуччя та висловила слова вдячності за мужність і героїзм під час здобуття перемоги над лютим ворогом.  

Також Ольга Лішик вручила Юрію Бригидеру сертифікат для оздоровлення в новопсковському санаторії «Перлина» та Почесну грамоту обласної державної адміністрації.