Прес-центр16 листопада 2018, 11:11

Луганщина відкрита до кооперації з міжнародними гуманітарними організаціями

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко зустрівся з представниками канадської консалтингової компанії «ECORYS».

Поважні гості прибули в область з метою оцінки діяльності міжнародних організацій, що працюють на території області, у тому числі Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні.

«У надскладний для України та Луганщини час, допомога, що надається урядами країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, Канади, Японії та інших держав, вкрай важлива, – під час зустрічі зауважив Геннадій Іваненко. – Ми високо цінуємо те, що світова спільнота усіляко підтримує суверенітет та цілісність нашої держави».

У свою чергу, представники компанії «ECORYS» запитали, чи змінилися потреби населення області з початку конфлікту до сьогодення, і яким чином в області координується робота міжнародних організацій.

Було зазначено, що обласна влада цінує кожного нашого міжнародного партнера та відкрита до кооперації з метою досягнення сталих ефективних результатів.

Дії міжнародних організацій злагоджені, відповідають нагальним соціально-економічним та гуманітарним потребам і координуються за допомогою кількох інструментів, зокрема, створеною та активно функціонуючою Координаційною радою при облдержадміністрації.