Прес-центр21 грудня 2017, 10:12

Луганщина зустріла десятий Різдвяний патріотичний Потяг Єднання України

Сьогодні, 21 грудня, до станції Переїзна м. Лисичанську прибули понад 150 учасників Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

Його учасниками стали артисти, волонтери, громадські діячі, учнівська та студентська молодь, а також військовий оркестр 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу ЗС України.

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик разом зі студентами закладів освіти зустріла їх з хлібом і сіллю.

Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза вона привітала гостей на луганській землі, побажала отримати нових яскравих вражень, поспілкуватися і  обмінятися досвідом з молоддю.

У свою чергу діти, які приїхали до нас з різних куточків України, поділилися своїми емоціями, розповіли про цікаву поїздку та привітали з різдвяними святами.

Наприкінці зустрічі усі разом під супровід оркестру заспівали Гімн України та зробили спільну фотографію.  

Слід зазначити, що це десятий Різдвяний патріотичний Потяг Єднання «Труханівська Січ. Його учасники відвідали понад 20 міст країни. Луганщина стала кінцевою зупинкою.

Під час акції делегація відвідає Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військовою та фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» м. Кремінна, а потім за планом у ВПУ №92 м. Сєвєродонецьк дасть святковий концерт за участю військового оркестру.

Наступного дня поїзд прибуде до м. Сватове.