Прес-центр5 жовтня 2022, 16:10

Луганська обласна державна адміністрація – обласна військова адміністрація оголошує відбір кандидатів від представників громадськості, які можуть бути включені до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Луганській області

Обиратимуть двох представників громадськості, здатних професійно виконувати повноваження членів поліцейської комісії ГУНП, відповідно до статті 51 Закону України «Про Національну поліцію».

Якщо ви виявили бажання стати членом поліцейської комісії ГУНП в Луганській області, пропонуємо до 17 жовтня 2022 року подати до Луганської обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації на електронну пошту logagovua@gmail.com (з приміткою щодо включення до складу поліцейської комісії ГУНП в Луганській області) такі документи:

1. Власноручно написану заяву (із наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»).

2. Ксерокопії паспорта громадянина України (1-4 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації), або ксерокопію паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та копію довідки про реєстрацію місця проживання або місця перебування.

3. Автобіографію (в довільній формі).

4. Копії документів про освіту.

5. Копія трудової книжки (за наявності).

6. Інші матеріали (рекомендаційні листи, характеристики тощо) (за наявності).