Прес-центр21 листопада 2016, 17:11

Луганська облдержадміністрація оскаржила в апеляційному суді поновлення на посаді Павла Малиша

Постановою Луганського окружного адміністративного суду від 07 листопада 2016 року визнано протиправним та скасовано розпорядження Луганської обласної державної адміністрації № 17С-к від 20 серпня 2014 року «Про звільнення ОСОБА_4» [колишній директор Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА Павло Малиш, – ред.]. Суд також постановив поновити Павла Малиша на посаді директора Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації.

Сьогодні, 21 листопада 2016 року, Управлінням з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації подано апеляційну скаргу на постанову суду першої інстанції до Донецького апеляційного адміністративного суду.

У ЗМІ поширена інформація про співпрацю Павла Малиша з «ЛНР» і причетність до створення бригади лікарів, які проводили евтаназію пораненим і полоненим бійцям ЗСУ.

«Правову оцінку діям громадянина Малиша мають надати компетентні органи», – прокоментував ситуацію заступник голови Луганської обласної державної адміністрації з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко. Посадовець також додав, що за дорученням очільника області Юрія Гарбуза, він звернувся з відповідним запитом до правоохоронців.