Прес-центр2 грудня 2021, 14:12

Луганське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю привітали з 30-річчям

Сьогодні в облдержадміністрації відбулася зустріч з нагоди 30-річчя Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю та Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Захід провела заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Вона подякувала директорці Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Наталії Чибрисовій та його колективу і привітала із 30-річчям Фонду.

Катерина Безгинська вручила їй почесну відзнаку «За розвиток регіону», а фахівцям Фонду і представникам громадських організацій, які опікуються питаннями дотримання прав осіб з інвалідністю, – Листи подяки обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі обговорили питання, які є ключовими для ефективної роботи системи соціального захисту осіб з інвалідністю, формування взаємодії влади та громадськості, а також проблеми, які виникають в поточній діяльності, та шляхи їх подолання.

Директорка Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук подякувала колегам за багаторічну спільну працю, активну роботу у питаннях дотримання прав осіб з інвалідністю та вручила подяку від Департаменту.

Вона заначила, що сьогодні Луганське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю отримує нові функції та завдання.

Участь у зустрічі взяли керівники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування, Луганської обласної служби зайнятості, обласної МСЕК, громадських організації, які опікуються питаннями дотримання прав осіб з інвалідністю.

Вони приєдналися до привітань, наголосивши на різні напрями спільної роботи для створення гідних умов життєдіяльності осіб з інвалідністю.