Прес-центр21 липня 2017, 12:07

Луганські слідчі пройшли дистанційний курс підвищення кваліфікації

За ініціативи Міністерства внутрішніх справ України відбулась освітня програма по дистанційному навчанню працівників Національної поліції на базі Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

За допомогою Інтернет платформи університету слідчі Луганської та  Миколаївської областей протягом двох тижнів без відриву від робочого процесу пройшли онлайн-курс навчання, який передбачав лекції з питань професійної діяльності, практичні заняття, комунікацію з викладачами у режимі веб-конференцій.

Перший випуск слідчих, які завершили експериментальний курс підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання, склав підсумковий іспит у місті Сєвєродонецьку.

Слід зазначити, що серед переваг такої форми перепідготовки працівників Національної поліції є отримання нових знань та навичок без відриву від роботи, економія коштів на відрядження, можливість навчатися у будь-який зручний час, цілодобовий доступ до серверу, наявність форуму для обговорення проблемних питань, спілкування з викладачами за допомогою скайп-зв’язку.