Прес-центр27 квітня 2018, 11:04

Луганські спортсмени вибороли одинадцять медалей на ІІІ етапі Кубку Світу з плавання в ластах

Змагання відбулось у Німеччині, в якому взяли участь 418 спортсменів з 21 країни та 78 клубів.

Національну збірну України представляли і луганські спортсмени із Сєвєродонецької спеціалізованої дитячо-юнацької спортивно-технічної школи водних видів спорту «Садко».

Зокрема, майстер спорту України міжнародного класу Денис Левін, майстер спорту України міжнародного класу Валентина Резнік, майстри спорту України Тетяна Хрипункова, Володимир Сущенко, Катерина Сторчева та Дмитро Серебряков, а також кандидати у майстри спорту Анна Анфімова та Ксенія Шуліка.

За результатами, збірна України увійшла до п’ятірки найсильніших команд, посівши п’яте загальнокомандне місце. Луганчани за результатами особистих виступів, завоювали 11 медалей.

Так, Валентина Резнік – чотири медалі (срібло на дистанціях 50 м пірнання та 100 м плавання з аквалангом, бронза на 200 м плавання в ластах та золото в естафеті 4*100 м серед дівчат).

Денис Левін, виступаючи у категорії чоловіки, завоював три медалі (бронза у дисципліні пірнання 50 м, срібло в естафетном плаванні та золото до дистанції 100 м плавання з аквалангом).

Володимир Сещенко та Дмитро Серебряков посіли першу сходинку в естафетному плаванні серед юнаків. Також Володимир став другим на дистанції 100 м плавання в ластах.

Тетяна Хрипункова завоювала бронзу на дистанції 200 м плавання в біластах.

Тренують спортсменів Олександр Золотов та Тетяна Полчанова.