Прес-центр31 жовтня 2016, 17:10

Луганські важкоатлети завоювали одинадцять медалей та встановили сім рекордів України на всеукраїнських змаганнях

Днями у місті Камянець-Подільський Хмельницької області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед кадетів до 13 років та до 15 років. Усього за медалі Всеукраїнської першості змагалися понад 350 важкоатлетів, 25 з яких представляли Луганщину.

Так, у ході змагань наші спортсмени завоювали шість золотих, дві срібні та три бронзові медалі.

Чемпіонами змагань у віковій категорії дівчата до 13 років стали: Карина Коміссаренко (вагова категорія 36 кг) сума двоборства 73 кг, Ольга Івженко (вагова категорія 44 кг) та Дар’я Шишанова (вагова категорія + 53 кг).

У віковій категорії дівчата до 15 років перемогу здобула Аліна Захарченко (вагова категорія 44 кг) та Ельвіра Борозна (вагова категорія 36 кг).

У віковій категорії хлопці до 13 років чемпіоном став Олександр Хоружий (вагова категорія 34 кг).

Срібло змагань завоювали Тетяна Буднікова (вагова категорія 48 кг) у віковій категорії дівчата до 15 років та Богдан Тищенко (вагова категорія 38 кг) у віковій категорії хлопці до 13 років.

Бронзу змагань вибороли: Надія Лєванзова (вагова категорія 48 кг) вікова категорія дівчата до 15 років, Андрій Бондар (вагова категорія 50 кг) вікова категорія хлопці до 15 років, Владислав Тиднюк (вагова категорія 41 кг) вікова категорія хлопці до 13 років.

Також спортсмени завоювали три загальнокомандні місця у віковій категорії: дівчата до 13 років – перше місце, дівчата до 15 років – друге місце та хлопці до 13 років – третє місце.

На змаганнях луганчани встановили сім рекордів України, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації. Серед рекордсменів: Ольга Івженко – три рекорди, Дар’я Шишанова – один рекорд та Аліна Захарченко – три рекорди України.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів!