Прес-центр25 червня 2020, 08:06

Луганський національний аграрний університет отримав нове обладнання

За сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» за грантом «Відродження вищої аграрної освіти на Сході України» підрозділи Луганського національного аграрного університету отримали наступну партію нового обладнання для викладачів, студентів, а також для управління навчальним процесом.

Серед обладнання – ноутбуки та комп’ютери, роутери, оргтехніка, міжмережеві екрани та програмне забезпечення. Отримане обладнання допоможе університету надавати більш якісні освітні послуги студентам, а також значно розширить можливості викладацького складу.

Бюджет другої поставки в рамках діючого гранту з університетом – 1 мільйон 780 тисяч гривень.

Нове обладнання поліпшить якість дистанційного навчання та дистанційної роботи працівників, розширить можливості наукових співробітників та їх доступ до світових наукових баз даних, надасть інструменти для створення промо- та агітаційних матеріалів для абітурієнтів та розширить можливості для вступної кампанії.

Нагадаємо, у квітні ЛНАУ отримав від Проєкту USAID сучасне професійне обладнання та повний спектр спеціалізованих меблів для створення двох сучасних лабораторій – лабораторії ветеринарної медицини та лабораторії харчової промисловості у селі Веселе Старобільського району. Загальний бюджет лабораторного обладнання – 847 тисяч гривень.