Прес-центр19 червня 2018, 13:06

Луганський обласний військовий комісаріат визнано одним з кращих в Україні

Сьогодні, 19 червня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз узяв участь в урочистому заході з нагоди четвертої річниці відновлення діяльності Луганського обласного військового комісаріату на підконтрольній українській владі території області.

За підсумками діяльності військкоматів у 2017 році Луганський обласний військовий комісаріат та районні (міські) військові комісаріати Луганської області увійшли до трійки найкращих в Україні.

Привітати і заохотити колектив Луганського обласного військового комісаріату разом з очільником Луганщини завітали заступник Командувача Об’єднаних сил, генерал-майор Олександр Голоднюк, командувач ОТУ «Північ», генерал-майор Володимир Кравченко, заступник командувача військ з морально-психологічного забезпечення ОТУ «Схід» Руслан Костевич.

«Славетна історія обласного військового комісаріату на Луганщині має трагічні і тріумфальні сторінки. Сьогодні попри численні виклики ви довели всій Україні, що є кращими з кращих. Ми пишаємося вашими досягненнями і будемо підтримувати й надалі», – привітав колектив обласного військового комісаріату Юрій Гарбуз.

Він також вручив кращим військовослужбовцям та службовцям військкомату обласні відзнаки та нагороди.

Регіональною цільовою програмою розвитку оборонно-правоохоронної сфери та цивільного захисту населення на 2016-2019 роки передбачена фінансова підтримка Луганському обласному військовому комісаріату за рахунок коштів обласного бюджету у розмірі понад 6 млн грн.